Klinikánk a beteg szemével

Klinikánk a beteg szemével

“Több, mint 10 éve járok a Synexus Vizsgálóhelyre, részt vettem cukorbetegek számára szervezett klinikai vizsgálatban, illetve rendszeresen járok a Klinika által szervezett szűrővizsgálatokra is.

Cukorbeteg vagyok, azért veszek részt klinikai vizsgálatokban, hogy az utánam jövő generációk számára korszerűbb kezelési formák legyenek elérhetők; elsősorban az inzulin kezelés bevezetését lenne jó kiváltani a jövőben, mert a szúrások kényelmetlenek számunkra, mi betegek szeretnénk ezt elkerülni. Remélem, sikerül hozzájárnom ahhoz, hogy ez a jövőben elkerülhet vagy késleltethető legyen a 2-es típusú cukorbetegek kezelésében.

Nagyon jó kapcsolatom van a kezelőorvosommal, Dr. Nagy Károly főorvos úrral és a központ nővéreivel is. Most bőrgyógyászati konzultációra érkeztem körömgombásodás miatt, Dr. Faragó Katalin főorvos asszonytól hasznos tanácsokat és kezelési javaslatot kaptam.

Az orvos-beteg kapcsolat nagyon jó itt, felszabadultan jövök annak tudatában, hogy a segítséget mindig megkaptam és ezután is meg fogom kapni. A személyes odafigyelést nagyon értékesnek tartom, a szűrővizsgálatokkal kapcsolatos évenkénti emlékeztető hívások és levelek segítenek betartani a szűrővizsgálatok ajánlott rendjét.

Köszönöm a lehetőséget, hogy a Synexus betege lehetek és az orvosi segítséget, amit az évek során kaptam!”

Bagosi Lajos