Hogyan vehet részt klinikai vizsgálatban?

Mit szeretne tudni?

Mit szeretne tudni?

Nurse taking the blood pressure of her patient

A klinikai vizsgálatban való részvétel egy olyan személyes döntés, amelyhez a szükséges információkat biztosítjuk az Ön számára.

Azt javasoljuk, hogy döntését beszélje meg az Önhöz közelállókkal is.

Ha úgy dönt, hogy érdekli a klinikai vizsgálatban való részvétel, megszervezünk Önnek egy személyes beszélgetést, ahol egyszerű és informatív módon kaphat tájékoztatást.

Amikor regisztrál a honlap oldalain, néhány kérdést teszünk fel, hogy lássuk alkalmas-e valamelyik vizsgálatunkhoz. Fontos, hogy többet megtudjunk Önről, így könnyebben megtaláljuk a megfelelő vizsgálatot az Ön számára.

1

Amikor honlapunk bármelyik oldalán regisztrál felteszünk néhány kérdést, hogy eldöntsük, milyen vizsgálatot tudunk Önnek ajánlani. Fontos, hogy minél több információt megtudjunk egészségi állapotát illetően, hogy el tudjuk dönteni, melyik vizsgálat lehet alkalmas számára.

2

Amennyiben alkalmas lehet egy vizsgálatunkra, a vizsgáló személyzet egy tagja részletesen elmagyarázza a beleegyezési nyilatkozatban szereplő előnyöket és hátrányokat.

3

Vigye haza nyugodtan és beszélje meg családjával.

4

Ha úgy dönt, hogy részt vesz a vizsgálatban és aláírja a beleegyező nyilatkozatot, akkor kap egy egyszerű kezelési tervet, amit követni kell. Az Ön állapotát szakorvosaink ellenőrizni fogják az egész vizsgálat alatt.

5

A kezelési terv előírhatja, hogy bizonyos időközönként meg kell jelennie klinikánkon. Ebben az esetben segítünk az utazásban. Amennyiben szeretné, bármikor jöhet Önnel kísérő.

6

Ne feledje, hogy a vizsgálatban való részvételét bármikor visszavonhatja indoklás nélkül.

Keressen egy vizsgálatot, ami iránt érdeklődik

Regisztráljon és hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot

Jelentkezzen most!