Hogyan működünk

Mit szeretne tudni?

Mit szeretne tudni?

A háziorvosok könnyen segíthetnek nekünk

Figyelembe vesszük, hogy nem minden háziorvos képes időt és erőforrást áldozni a klinikai kutatások lefolytatására, miközben szeretné, hogy betegei hozzáférjenek ezek előnyeihez.

Ez az oka, hogy a Synexus szeretné a lehető legkönnyebbé tenni az ön számára, hogy megtalálja a megfelelő jelölteket.

Mindannyiunknak előnyére válnak ezek a kapcsolatok

A célunk az, hogy kölcsönösen előnyös kapcsolatot alakítsunk ki a háziorvosokkal: a betegei anélkül férjenek hozzá a klinikai kutatásokhoz, hogy önnek időt kellene fordítania a vizsgálatok kivitelezésére.

A betegei pedig profitálhatnak a megnövekedett orvosi figyelemből és a gyógyulásuk lehetőségéből.

A klinikai gyógyszervizsgálat vezénylése nem a háziorvos felelőssége, így a munkaterhelés hatása az ön rendelésére minimális.

Az ön együttműködésével mi tényleg képesek vagyunk az orvostudományt előrébb vinni.

 

A folyamat egyszerű

Többéves tapasztalatunk alapján folyamatosan finomítjuk a munkafolyamatunkat orvos partnereinkkel

1

A Synexus rendelkezik felhatalmazással, hogy új klinikai kutatásokat végezzen, és ezekhez megszerezzen minden szükséges etikai engedélyt.

2

A Synexus klinikai kapcsolatokért felelős munkacsoportja kapcsolatba lép a partner szolgáltatókkal, hogy megegyezzenek a kutatásban való részvételről

3

Az együttműködő orvosok az adatbázisaikban megfelelő pácienseket keresnek. Ezek általában alap keresések, elsősorban nemen, koron, egészségi állapoton alapulnak.

4

Az orvos a betegek elérhetőségét a Synexus dedikált kapcsolattartójának továbbítja, kollégáink pedig időpontot egyeztetnek vele a számára megfelelő vizsgálatra.

5

A beteg döntése központi kérdés a folyamatban, hiszen ő maga dönt úgy, hogy elfogadja a vizsgálatra való meghívásunkat és ellátogat hozzánk, ha érdekli a kutatásban való részvétel.

6

Ha egy páciens felvételre kerül egy kutatásba, arra fogjuk kérni önt, hogy erősítse meg a beteg orvosi előzményeit. Az erre fordított idejét kompenzáljuk.

7

Minden releváns teszteredményről tájékoztatjuk a beteg beküldő orvosát.