Mit mond a többi beteg?

Mit szeretne tudni?

Mit szeretne tudni?

„Köszönöm a kedvességüket a lehetőséget is a vizsgálatra. Önök mindent megtesznek a gyógyulás elősegítésére. Mindent köszönök! Már másodszor vagyok itt!”

„Köszönöm a nővéreknek a nagy terheltség ellenére is tanúsított készségességet, maximális odafigyelést és kifogástalan szakmai munkát. Köszönöm a recepcióban dolgozó kollégáknak, hogy kedvességükkel, készségességükkel, fiatalos jókedvükkel a nehéz napokat is megszépítik.”

„Az első pillanattól kezdve nagyon kedvesek, minden kérdésemre válaszoltak. Mosolygós vidám, lendületes csapat. Egyáltalán nem „kórházi” feeling Öröm ide jönni gyógyulni. A vizsgálat hosszú, sok papírmunkával jár, de alapos. A rendelő tiszta, otthonos.

“Nagyon készségesek az orvosok, asszisztensek és a recepciósok is. Ilyen hozzáállással és tájékoztatással kellene működni a többi egészségügyi részen. Köszönettel tartozom a segítségükért.”

"Több, mint 10 éve járok a Synexus Vizsgálóhelyre, részt vettem cukorbetegek számára szervezett klinikai vizsgálatban, illetve rendszeresen járok a Klinika által szervezett szűrővizsgálatokra is. Cukorbeteg vagyok, azért veszek részt klinikai vizsgálatokban, hogy az utánam jövő generációk számára korszerűbb kezelési formák legyenek elérhetők; elsősorban az inzulin kezelés bevezetését lenne jó kiváltani a jövőben, mert a szúrások kényelmetlenek számunkra, mi betegek szeretnénk ezt elkerülni. Remélem, sikerül hozzájárnom ahhoz, hogy ez a jövőben elkerülhet vagy késleltethető legyen a 2-es típusú cukorbetegek kezelésében. Nagyon jó kapcsolatom van a kezelőorvosommal, Dr. Nagy Károly főorvos úrral és a központ nővéreivel is. Most bőrgyógyászati konzultációra érkeztem körömgombásodás miatt, Dr. Faragó Katalin főorvos asszonytól hasznos tanácsokat és kezelési javaslatot kaptam. Az orvos-beteg kapcsolat nagyon jó itt, felszabadultan jövök annak tudatában, hogy a segítséget mindig megkaptam és ezután is meg fogom kapni. A személyes odafigyelést nagyon értékesnek tartom, a szűrővizsgálatokkal kapcsolatos évenkénti emlékeztető hívások és levelek segítenek betartani a szűrővizsgálatok ajánlott rendjét. Köszönöm a lehetőséget, hogy a Synexus betege lehetek és az orvosi segítséget, amit az évek során kaptam!"

Bagosi Lajos

Klinikánk a beteg szemével

Keressen egy vizsgálatot, ami iránt érdeklődik

Regisztráljon és hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot

Jelentkezzen most!