A szív és a vese egészsége

Klinikai vizsgálatokhoz résztvevőket keresünk, hogy megtudjuk, milyen hatással van egy vizsgálati testsúlycsökkentő készítmény a szív és a vese működésére.
+36-1/437-6660
Terápiás terület Szív- és érrendszer

A szív naponta körülbelül 7500 liter vért pumpál a szervezetbe. A vesék salakanyagot és felesleges folyadékot szűrnek ki körülbelül 170 liternyi vérből – minden egyes nap.

Ez igen komoly munka.

A szív és a vese egészségének megőrzése kulcsfontosságú a jó közérzet szempontjából. A gyakran előforduló egészségügyi problémák túlzottan igénybe vehetik ezt a két szervet, és veszélyeztethetik a normális működésüket.

A súlyfelesleg egyike ezeknek a problémáknak. A túlsúly a krónikus vesebetegség, illetve a szív- és érrendszeri betegségek kockázati tényezőinek kialakulásához vezethet. A kockázati tényezők közé többek között a következők tartoznak:

  • magas vérnyomás
  • magas koleszterinszint
  • magas vércukorszint
  • 2-es típusú cukorbetegség 
  • zsírmájbetegség 

Jelenleg az orvosok és a szakemberek olyan klinikai vizsgálatokat folytatnak, amelyek segítségével megismerhetik egy vizsgálati testsúlycsökkentő készítménynek a szív és a vese működésére gyakorolt hatását. A kutatók olyan résztvevőket keresnek, akiknél jelentkeztek a szív- és érrendszeri megbetegedések, illetve a krónikus vesebetegség bizonyos súlyfüggő kockázati tényezői (a fenti felsorolás csupán néhányat tartalmaz a leggyakrabban előfordulók közül), vagy akiknél a két megbetegedés valamelyikét már diagnosztizálták. A túlsúly, illetve az elhízás befolyásolhatja, hogy a betegség előrehaladása milyen gyorsan és erőteljesen történik.

Tudja meg még ma, hogy alkalmas-e a részvételre.

  • utazási költségtérítés 
  • helyi orvosok és szakemberek által nyújtott ingyenes ellátás várólisták nélkül 
  • ingyenes vizsgálati készítmény 

A Synexus által lebonyolított klinikai vizsgálatokat független etikai bizottság, illetve a Gyógyszereket és Gyógyászati Készítményeket Szabályozó Ügynökség (MHRA) felügyeli. 

Már az első viziten minden tekintetben barátságos, segítőkész és hozzáértő személyzet fogadott. Jó munkát végeznek, és valóban érezhető a különbség. A munkájuk minden szempontból kitűnő, és szükség esetén nagyon jó tanáccsal szolgálnak.

– Keith Butterworth, a Synexus által végzett klinikai vizsgálatok egyikének a résztvevője

Minden, amit tudnia kell

Mérje fel online szűrőkérdőívünk segítségével, hogy alkalmas-e a közeljövőben induló klinikai vizsgálatainkban való részvételre