2-es típusú cukorbetegség

Vegyen részt klinikai vizsgálatokban! Tegyen az Ön és a jövő egészségéért!
Online kérdőív indítása
Terápiás terület Cukorbetegség

A cukorbetegség egész életen át tartó anyagcsere-rendellenesség, amely világszerte körülbelül 370 millió felnőttet érint. Ha 2-es típusú cukorbetegséggel él, akkor tudja, milyen fontos odafigyelni az egészségére.

  • Keressük azokat az önkéntes jelentkezőket, akik résztvennének klinikai vizsgálatokban egy-egy betegség jobb megértése, és rá új kezelés megtalálása érdekében.
  • A jogosult résztvevők ingyenes egészségügyi felmérésben és klinikai vizsgálattal kapcsolatos ellátásban részesülhetnek.
  • A klinikai vizsgálatokban a Synexus szintén segíthet a páciensnek a vizsgálóhelyre eljutásban, a visszaútban, ill. megtérítheti az ésszerű utazási költségeket.

Ellenőrizze, alkalmas-e vizsgálatra!

Online kérdőív indítása

Minden, amit tudnom kell

A Synexus, mint a világ egyik legnagyobb és elismert klinikai vizsgálati cége, barátságos, nyugodt környezetet biztosít, ahol lehetőség nyílik másokon segíteni, és talán a saját állapotán is javítani. A klinikai vizsgálat lehetőséget kínál arra, hogy a kutatók a jövőben jobb kezeléseket találjanak mások számára.

  • Budapest
  • Debrecen
  • Gyula

A cukorbetegség más betegségeket is okozhat, mint például a diabéteszes gasztroparézist és a nem-alkoholos zsírmájbetegséget. Ez további terhelést jelenthet a szívére nézve, és növeli a szívroham vagy a sztrók kockázatát.

Ha 2. típusú cukorbetegséget diagnosztizáltak Önnél, és szeretne többet megtudni,

hívjon minket a 06-1/437-6660 telefonszámon.

Hívja meg ismerősét!

Ha ismer valakit, aki alkalmas lehet, hívjon minket!Együtt többre jutunk