COVID-19 frissítés - Továbbra is nyitva vagyunk!

A személyzet és a betegek biztonsága érdekében a Synexus helyszínei COVID-19 SMART létesítmények. Ez azt jelenti, hogy hatékony módszereket alkalmazunk a vírus terjedésének csökkentésére, és arra törekszünk, hogy nyitva tartásunkat és elérhetőségünket biztosítsuk a vizsgálati készítmények kutatása érdekében.

A biztonság érdekében tett COVID-19 SMART lépések a következők:

  • Az online videós vizitek elérhetőségének jelentős növelése
  • A társadalmi távolságtartást szolgáló intézkedések biztosítása minden várakozásra kijelölt helyszínen
  • A vizsgálati helyiségek tisztítási és fertőtlenítési gyakorlatának fenntartása az egyes betegvizitek között
  • Megfelelő egyéni védőeszközök használata klinikáink minden munkatársa esetében

Az ekcéma (vagy atópiás dermatitisz) nem csupán kozmetikai probléma.

Kezdje el most

Az ekcéma (vagy atópiás dermatitisz) nem csupán kozmetikai probléma.

Az ekcéma krónikus bőrbetegség, amelynek következtében a test egyes részein kiszárad, viszket és kivörösödik a bőr.

A középsúlyos vagy súlyos ekcéma komoly fájdalmat és viszketést okozhat. A bőr megrepedezhet. Az ekcéma időnként fellángolhat, különösen bizonyos hatások következtében. Ilyen például a száraz levegő vagy az irritáló anyagok (többek között durva textilek vagy vegyi anyagok, pl. illat- vagy színezőanyagok) hatása.

A középsúlyos vagy súlyos ekcéma akadályozhatja a mindennapi tevékenységeket, akár az iskolából vagy a társadalmi tevékenységből is kimaradhat a gyermek. A test ruhával nem takart részein (pl. az arcon, a nyakon és a kézen) megjelenő ekcémás foltok miatt a gyermek zavarban érezheti magát.

Mik a klinikai vizsgálatok?

A klinikai vizsgálatok olyan orvosi kutatások, amelyek vizsgálati gyógyszereket és kezeléseket tesztelnek.

Lehet, hogy az emberek nem tulajdonítanak jelentőséget a klinikai vizsgálatoknak, de az aszpirintől a kemoterápiáig mindent gondosan teszteltek, mielőtt orvosa felírta őket.

A klinikai vizsgálatokhoz önkéntesekre van szükség, akik orvos és / vagy egészségügyi szakemberek felügyelete mellett vesznek részt a vizsgálatban. A vizsgálat folyamán az orvosok egyre több információt gyűjtenek a vizsgált gyógyszerről vagy kezelésről. Csak klinikai vizsgálatok révén lehet megtudni, hogy a gyógyszerek és a kezelések egyszerre hatékonyak és biztonságosak-e.

Csak pár percébe kerül.

Kezdje el most

A klinikai vizsgálatok elkötelezettjeként a Synexus több mint 25 éve vizsgálja az új gyógyszerek és kezelések hatékonyságát. Hatalmas tapasztalatunk van klinikai vizsgálatok lebonyolításában világszerte több, mint 180 helyszínen. Minden helyszínen magasan képzett orvosokból és ápolókból álló elkötelezett csoport dolgozik azon, hogy a legmagasabb szintű kényelmet és professzionalizmust biztosítsák betegeinknek.

 

Visszajelzésével nagyban hozzájárul kutatásunk sikeréhez. Kérjük, töltse ki az alábbi adatlapot.