Az ekcéma, amelyet atópiás bőrgyulladásnak is neveznek, nem csupán kozmetikai betegség.

Az ekcéma krónikus bőrbetegség, amely piros, viszkető, száraz bőr megjelenésével jár a test különböző részein.

A középsúlyos vagy súlyos ekcéma erős fájdalmat, viszketést és bőrkirepedezést okozhat. Az ekcéma időről időre fellángolhat, különösen akkor, ha bizonyos kiváltó ingerek érik a bőrt, például hideg vagy száraz levegő és irritáló szerek, köztük durva ruhaanyagok, valamint kémiai anyagok, például parfümök vagy festékek.

A középsúlyos-súlyos ekcéma akadályozhatja a mindennapi életet, kieső munkanapokat és kihagyott társas tevékenységeket okozva. Továbbá a test látható részein, például az arcon, a nyakon és a kézen lévő ekcémás foltok szégyenérzetet okozhatnak.

Mik a klinikai vizsgálatok?

A klinikai vizsgálatok olyan orvosi kutatások, amelyek vizsgálati gyógyszereket és kezeléseket tesztelnek.

Lehet, hogy az emberek nem tulajdonítanak jelentőséget a klinikai vizsgálatoknak, de az aszpirintől a kemoterápiáig mindent gondosan teszteltek, mielőtt orvosa felírta őket.

A klinikai vizsgálatokhoz önkéntesekre van szükség, akik orvos és / vagy egészségügyi szakemberek felügyelete mellett vesznek részt a vizsgálatban. A vizsgálat folyamán az orvosok egyre több információt gyűjtenek a vizsgált gyógyszerről vagy kezelésről. Csak klinikai vizsgálatok révén lehet megtudni, hogy a gyógyszerek és a kezelések egyszerre hatékonyak és biztonságosak-e.

Csak pár percébe kerül.

Kezdje el most

A klinikai vizsgálatok elkötelezettjeként a Synexus több mint 25 éve vizsgálja az új gyógyszerek és kezelések hatékonyságát. Hatalmas tapasztalatunk van klinikai vizsgálatok lebonyolításában világszerte több, mint 180 helyszínen. Minden helyszínen magasan képzett orvosokból és ápolókból álló elkötelezett csoport dolgozik azon, hogy a legmagasabb szintű kényelmet és professzionalizmust biztosítsák betegeinknek.