panoply

 

Új információk az Ön személyes adatai kezelésének módjával kapcsolatban 

 

A Panoply Health Limited (a továbbiakban: Panoply) gyógyszercégekkel és CRO-kkal együttműködve toboroz betegeket klinikai vizsgálatokhoz. A Panoply-nál gondoskodunk a ránk bízott adatok védelméről és bizalmas jellegének megőrzéséről. Amikor kifejezte érdeklődését a klinikai vizsgálatokban történő részvétel és különféle általunk küldött közlések iránt, egy úgynevezett beleegyező nyilatkozatot kapott, amely ismerteti az Ön adatai összegyűjtésének, felhasználásának és közlésének módját, valamint az adatokkal kapcsolatban Önt jelenleg megillető jogokat.

 

Szeretnénk tájékoztatni, hogy a Panoply vállalatcsoporton belüli átszervezés következtében a Panoply eszközei (beleértve adatbázisát is) átkerülnek kapcsolt vállalkozásaihoz, a Synexus Clinical Research Limitedhez (székhelye: Sandringham House, Ackhurst Park, Chorley, Lancashire, PR7 1NY, Egyesült Királyság; Kingdom; regisztrációs száma: 5575991) (a továbbiakban: Synexus). Biztosíthatjuk afelől, hogy a Synexus elkötelezett a Panoplyéval azonos szintű információbiztonság fenntartása mellett, és az Ön személyes adatait kizárólag azokra a célokra használja fel, amelyekbe Ön már beleegyezett. A Synexus globális vállalat, és előfordulhat, hogy a személyes adatokat a határokon át is megoszthatja. Személyes információt kapcsolt vállalkozásokkal is megoszthatjuk, amelyek némelyike (például az Acurian és a PPD) az Európai Unión vagy az Egyesült Királyságon kívül található, valamint szerződéses harmadik felekkel (például megbízottakkal és szolgáltatókkal), amennyiben jogszerű üzleti célok teljesítéséhez szükségük van erre. Különféle intézkedéseket vezettünk be az ilyen továbbított adatok megfelelő védelmének biztosítása érdekében, így például általános szerződési feltételeket írtunk alá az ilyen adattovábbításhoz. Az általános szerződési feltételek jogi garanciákat nyújtanak személyes adatai tekintetében, és ezekből egy példányt a lent felsorolt elérhetőségeken kérhet.

 

Amennyiben szeretne többet megtudni arról, hogy a Synexus miként kezeli a személyes információkat, kérjük, tekintse meg a Synexus adatvédelmi szabályzatát a https://www.synexusrendelo.hu/adatvedelmi-nyilatkozat/  oldalon.

 

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy adatai kezelése során az Ön kifejezett hozzájárulására hagyatkozunk. Adatai kezeléséhez adott hozzájárulását bármikor jogosult visszavonni a lenti „Leiratkozás” linkre kattintva. A hozzájárulás visszavonása nem érinti a hozzájárulás visszavonását megelőző adatkezelés jogszerűségét.

 

 

Leiratkozás

 

Személyes adatai 2021. ………………….-án/-én (a továbbiakban: Átkerülés időpontja) kerülnek át a Synexus adatbázisába, kivéve, ha az Átkerülés időpontja előtt a fenti „Leiratkozás” linkre kattintva visszavonja a korábban személyes adatai kezeléséhez adott beleegyezését. Beleegyezése visszavonása esetén személyes adatai törlődnek a Panoply adatbázisából, és nem kerülnek át a Synexus adatbázisába.

 

Amennyiben bármilyen kérdése van, vagy szeretné, ha az Átkerülés időpontját követően eltávolítanánk adatait a Synexus adatbázisából, kérjük, forduljon hozzánk a compliance.contact@globalaes.com e-mail-címen.